IFA 2015: Alcatel lanseaza tableta de 17 inch Xess, cu Android la bord si destinata bucatariilor

Stiri Telefoane Alcatel

Publicat: Vineri 04-Sep-2015 21:23:31 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1161 ori
Alcatel a lansat la IFA 2015 o tableta cel putin inedita, care are ca tinta utilizarea in bucatarie. Terminalul poarta numele de Alcatel Xess si vine cu o diagonala de 17.3 inch, iar ca OS primim Android.
 
Alcatel Xess

Acesta este un model elegant, cu un kickstand ajustabil si un maner special. La bord se afla difuzoare duale JBL de 3 Watt, care ofera o reproducere fidela a sunetului. Tableta are rolul de a impaca intreaga familie, fiind folosita in bucatarie pentru retete, in sufragerie pentru vizionarea de seriale si de catre copii pentru a schita desene. Şi gamingul se afla pe lista, dar si socializarea.
 
IFA 2015: Alcatel lanseaza tableta de 17 inch Xess, cu Android la bord si destinata  bucatariilor

Tableta se poate rabata folosind suportul la 75, 50 sau 30 de grade, in functie de necesitatate. Avand in vedere diagonala, pot spune ca grosimea de 9.15 mm este rezonabila. Primim si un stylus la pachet si un Smart Dock, plus un mecanism de fixare pe perete. Cei care se simt inspirati pot folosi aplicatia SketchBook oferita la pachet cu tableta, care include numeroase brush-uri, culori si efecte pentru realizarea de desene si caricaturi.
 
Alcatel Xess




Ceilalti au citit si: