IFA 2014: Microsoft anunta Lumia Denim, un nou firmware, cu suport 4K si cu viteza crescuta a camerei

Stiri Telefoane Microsoft

Publicat: Joi 04-Sep-2014 16:39:36 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 609 ori
Microsoft a anuntat astazi 3 noi terminale Lumia, iar dintre dotarile lor am remarcat si faptul ca ruleaza o versiune de Windows Phone 8.1 numita Lumia Denim. Acesta este urmatorul firmware pentru handseturile din seria Lumia, iar detalii despre el aflati mai jos.
 
IFA 2014: Microsoft anunta Lumia Denim, un nou firmware, cu suport 4K si cu viteza crescuta a camerei

El va aduce Windows Phone 8.1 Update 1 pe terminalele de pe piata atunci cand va sosi, plus functii unice pentru seria Lumia. Printre modelele care il vor primi se numara Lumia 930, Lumia Icon si Lumia 1520. Noul firmware creste viteza lui Lumia Camera, mai ales cea de pornire a camerei, dar si cea de captura. Aveti si posibilitatea de a face numeroase capturi, cu un spatiu de milisecunde intre cadre.

Veti avea la dispozitie si Moment Capture, cu o apasare lunga a butonului camerei din aplicatie, care va porni inregistrare video 4K la 24 FPS. Fiecare frame are o rezolutie de 8.3 megapixeli si va fi salvat ca fotografie, aparent. Personal, aceasta functie imi suna ca un GIF de calitate uriasa. Exista acum si functia Rich Capture care simplifica realizarea fotografiilor cu HDR automat si blitz dinamic.

Puteti face intai poza si apoi sa ajustati setarile, iar acest nou software aduce si o imbunatatire a capturii low light.  Firmware-ul va sosi pe telefoanele compatibile in trimestrul 4.




Ceilalti au citit si: