Publicat: Duminica 12-Apr-2009 - Autor: Florin Bicazu - Afisat de: 108 ori
Iata ca tehnologia moderna nu cauzeaza doar cancer si obezitate, ci are si efecte benefice, gen descurajarea hotilor sau depistarea faptasilor in cazul unor intrafactiuni grave. Un exemplu este cel al lui Jeanne Thomas, jefuita in randuri repetate, pana in momentul in care si-a instalat un sistem de supraveghere care transmitea live pe Internet feedul sau video.


Femeia putea supraveghea animalele sale de casa si chiar locuinta de la munca, acesta fiind si modul in care i-a prins pe criminalii care o mai pradasera anterior. De obicei vizionarea inregistrarilor avea loc seara, dupa munca, dar femeia s-a plictisit in cele din urma sa dea fast forward la zeci de ore plictistoare in care doar cainii animau atmosfera.

Hoti prinsi in flagrant de live straming

Totusi, cu cateva zile in urma, Jeanne Thomas a pornit sistemul in timp ce se afla la munca si a vazut o persoana straina in locuinta sa. A urmat apoi firescul apel la politie, iar cei 2 infractori au fost prinsi in flagrant, fiind chiar observati pe viu de femeie, prin streaming video, pe masura ce se panicau auzind politia afara.

Priviti si inregistrarea in cauza.

[Via: Miamiherald.com]

[


Ceilalti au citit si: