Hero-X Review (UTOK Q5 GT): super eroii DC si Marvel sunt caricaturizati intr-un platformer mediocru (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Duminica 20-Mar-2016 12:33:16 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 214 ori
Ca un facut am testat fix 2 platformere pe telefonul UTOK Q5 GT, astfel ca dupa jocul Random Heroes, il luam in colimator pe Hero-X. El este un platformer gratuit in Play Store si care pare a folosi personaje celebre din universul Marvel si DC, dar fara a detine licentele aferente.
 
Hero-X Review (UTOK Q5 GT): super eroii DC si Marvel sunt caricaturizati într-un platformer mediocru (Video)

Controlam jocul cu butoane left/right si avem si cate un buton virtual pentru pumn si picior, dar si pentru sarituri. Combo-urile le realizam cu aceste butoane folosite in tandem si e nevoie de cam multe lovituri pentru a dovedi un inamic, din pacate. Deblocam costume si powerupuri, toate foarte scumpe, cand vine vorba de coins sau gems. Peste 10 combo-uri sunt incluse aici si personaje care seamana cu Wolverine, Captain America, Thor si altii.

Hero-X are o grafica si un soundtrack 8 bit si in mod surprinzator puteti pocni si obiecte, nu doar personaje, ba chiar utiliza si arme, care sunt perisabile ce e drept. Printre arme se numara Uzi, AK47, M16, Magnum si Beretta, dar si grenade. Va veti lupta cu jokeri, caini, roboti si soldati cu lansatoare de rachete, iar sunetele de pumn si picior sunt ca intr-un film clasic cu batai si ca in jocurile de pe vremuri. Jocul e distractiv, dar e generic si totul costa prea mult. Ii acordam un 7.5 din 10. Iș puteți descarca de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
 
Prețul actualizat al lui UTOK Q5 GT, il puteți afla de pe site-ul UTOK Romania.
 
Joc Hero-X, prezentat pe telefonul UTOK Q5 GT
 




Ceilalti au citit si: