Publicat: Joi 11-Iun-2015 18:12:36 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 524 ori
2015 e un an in care tabletele nu prea au performat, ca dovada stand vanzarile lor scazute si incetinirea cresterii globale a intregului segment. Ne intrebam deci ce vine din urma. Conform unui oficial din media germana hartia digitala ar fi viitorul, cel putin pentru creatorii de continuturi si publicatii.
 
Hârtia digitala va înlocui tabletele, conform unui oficial din media germana

Mathias Doepfner, CEO al grupului Axel Springer ar fi declarat ca hartia electronica va arata precum o bucata de hartie din ziua de azi. Diferenta e ca va oferi functionalitatea unei tablete si va putea fi implementata pe terminale ultraslim. Readerele digitale foarte subtiri si poate chiar flexibile ar putea avea la baza tehnologie Sony, dar pretul nu va fi mic.

In acest moment un Digital Paper System de la Sony costa 799 dolari, fiind vorba aici despre un display e-paper flexibil de 13.3 inch. Produsul e destinat avocatilor, guvernantilor si sefilor de companii. Oficialul german citat mai sus a vazut prototipuri in actiune si considera ca hartia digitala va deveni mai accesibila pe viitor. Se pare ca media reactioneaza folosind tehnologie hardware de noua generatie, in fata asaltului din partea Facebook si Apple, care au realizat propriile solutii de tip News.

Va avea totusi succes hartia digitala?




Ceilalti au citit si: