Hafid, hotul de telefoane ajunge celebru din greseala, uitand activat uploadul automat de poze pe Dropbox

Stiri Telefoane Haioase

Publicat: Joi 08-Aug-2013 16:19:50 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1162 ori
Probabil ca stiti ca atunci cand cumparati un telefon cu Dropbox preinstalat ar fi indicat sa nu bifati auto upload la fotografii pe Google+ sau Dropbox, acestea fiind doua dintre aplicatiile care va propun sa urcati instant fotografiile pe web. Motivul? Viata privata ar putea fi publica daca 2-3 setari sunt activate gresit. Asta a patit si Hafid, un hot de telefoane care si-a insusit un handset cu auto upload de poze pe Dropbox activat.
 
Hafid, hotul de telefoane ajunge celebru din greseala, uitând activat uploadul automat de poze pe Dropbox

Povestea e asa: un grup de turisti facea baie in Ibiza si au lasat telefoanele si hainele pe plaja. Aici intra in scena asa numitul Hafid, care a furat un telefon al unei turiste, dar nu stia ca acesta are activat auto upload-ul fotografiilor pe Dropbox. Hafid (sau noul posesor al telefonului daca hotul l-a vandut) a ajuns intre timp acasa, in Dubai, unde a inceput sa faca numeroase poze cu handsetul.

La cateva luni dupa furt victima si-a verificat contul Dropbox, gasindu-l plin de imagini cu un barbat care facuse o multime de poze cu el insusi si locurile pe care le frecventeaza. In ciuda hotului/noului posesor de telefon, tanara care a ramas fara handset a facut un cont Tumblr plin cu comentarii amuzante si fotografii ale lui Hafid.

El a ajuns imediat viral si il putem vedea pe Hafid la shaorma, proband haine sau in general fiind un cocalar de Dubai. Sa fie un artificiu pentru promovarea unui telefon sau o patanie reala? Voi ce credeti? Publicul inca dezbate daca e vorba despre un iPhone sau un handset Android. Iata si galeria de poze cu Hafid.




Ceilalti au citit si: