HTC urmeaza sa produca telefoane in India, dupa modelul Samsung; Anunta programul Make in India

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Miercuri 01-Iul-2015 12:08:41 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 469 ori
Va informam cu cateva luni in urma ca Samsung a decis sa isi produca flagshipurile pe acest an, Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge in India. Ei bine, azi aflam ca si HTC are o abordare similara, iar strategia poarta numele de "Make in India".
 
HTC urmeaza sa produca telefoane în India, dupa modelul Samsung; Anunta programul "Make in India"

Producatorul taiwanez de telefoane a incheiat un contract cu Global Devices Network, care s-a ocupat de realizarea unei linii de productie si asamblare in regiunea Noida. Testele au inceput deja si productia la nivel comercial va incepe la mijlocul lunii viitoare. India va deveni astfel un nod de productie pentru modelele HTC vandute in India, Africa si Orientul Mijlociu, conform reprezentantilor companiei.

Global Devices Network produce deja telefoane si pentru firma Zen si se afla in discutii si cu alte branduri. Aceeasi firma se ocupa si cu distributia de smartphone-uri Samsung, productia de accesorii pentru telefoane mobile si investitii in distribuitori. Modelele HTC produse in India vor fi cele din gama entry level si segmentul midrange si vor trece printr-un riguros control al calitatii, tot in aceeasi fabrica.

India a devenit o piata cheie in ultimii ani pentru firme ca Sony, LG, Xiaomi si Motorola si asta pentru ca are toate sansele sa ajunga cea mai populata tara din lume, dupa ce ritmul de progresie al Chinei a incetinit.




Ceilalti au citit si: