Publicat: Joi 14-Iul-2011 10:54:05 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 399 ori
Nici nu a terminat bine procesele cu Samsung si Apple este gata sa se judece din nou, de aceasta data cu HTC. Pricina? Eterna incalcare a brevetelor, de care este acuzata de aceasta data compania taiwaneza. De mentionat este faptul ca in documentele oficiale ale avocatilor sunt vizate modelele HTC anuntate pana la MWC 2011.
 
HTC provoaca Apple la duel, gigantul din Cupertino da în judecata taiwanezii

Astfel HTC Sensation si Desire S nu incalca in nici un fel brevetele Apple, in vreme ce HTC Desire se afla pe lista neagra. Totusi, terminalele lansate recent nu au scapat total de urmarirea legala, fiind incluse printre produsele suspectate de a folosi brevete Apple si tableta HTC Flyer si telefonul HTC EVO 4G.

Despre ce este vorba in cazul acestor brevete? Iata o lista, pe scurt:
interfata bazata pe scrolling scrollingul in liste, rotirea pe un ecran touch, redimensionarea ecranele tactile touch programabile si interfetele om-masina panourile touch sensitive dublu fatetate computerele portabile
Ultima mentiune este de-a dreptul amuzanta si probabil ca Apple are in vedere ceva mai specific decat "computerele portabile". Raspunsul HTC la aceste acuze este unul curajos, compania invitand Apple sa concureze pe piata si nu in sala de judecata.




Ceilalti au citit si: