Publicat: Miercuri 16-Mar-2016 09:18:53 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 936 ori

Cu toate ca nu avem o data precisa de lansare pentru HTC 10, compania taiwaneza continua seria de teasere și astazi, moment in care aflam cate ceva despre camerele foto integrate pe noul flagship. Ei bine, dupa cum ni se dezvaluie in imaginea de mai jos, HTC 10 va sosi cu doua camere foto de top.
 


 

Se face referire atat la senzorul foto principal, cat și la modulul destinat fotografiilor de tip selfie ce sunt din ce in ce mai populare. Din unele zvonuri ajunse anterior pe web, am aflat ca HTC 10 ar putea aduce o camera foto principala de 12 megapixeli, aceasta fiind insoțita de un bliț dual-tone și de un telemetru laser pentru focalizare.

Nu este exclus sa vedem totodata și un sistem de stabilizare optica aici, dotare pe care și modelul HTC One A9 o ofera la pachet. Despre senzorul frontal nu se știu prea multe pana in acest moment, dar ne-am putea aștepta la o camera foto de noua generație ce folosește tehnologia Ultrapixel.

Printre alte dotari hardware ale telefonului, vom regasi un display Quad HD de 5.1 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM, scanner de amprente și 64 GB spațiu intern de stocare + slot microSD.





Ceilalti au citit si: