Publicat: Miercuri 25-Feb-2015 21:59:22 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 661 ori
HTC a postat pe Twitter un nou teaser cu privire la viitorul sau telefon flagship, HTC One M9, care va debuta in cadrul unui eveniment dedicat la MWC 2015, pe 1 martie. Teaserul e foarte scurt si nu dezvaluie vreo functie a telefonului, ci doar un motto: "Let Them Stare" (Lasa-i sa se holbeze).
 
HTC posteaza un nou teaser pentru One M9, cu motto-ul Lasa-i sa se holbeze!; Iata la ce ora poti urmari evenimentul de lansare!

El vine in continuarea unor teasere precedente, sub acelasi motto si la final este mentionat si "The New HTC One", care nu m-ar mira sa fie numele final al produsului, in ciuda faptului ca M9 e deja in constiinta publicului. HTC va oferi streaming live de la evenimentul sau din Barcelona, incepand cu ora 17:00 a Romaniei. Ce am remarcat la acest teaser e ca exista un material violet in spate, care face valuri si o floare care pare a fi o orhidee.
 

The new HTC One revealed 01.03.15. http://t.co/z1MlOkWlzX https://t.co/qWwrXSWybk

— HTC UK (@HTC_UK) February 25, 2015

Poate ca vom primi noi functii foto speciale, sau poate cine stie un nou serviciu de socializare bazat pe fotografiere, sub forma unei evolutii a lui Zoe. Ce stim un pic mai sigur e ca handsetul va avea procesor Snapdragon 810 si 3 GB RAM, plus o carcasa metalica rotunjita si difuzoare stereo frontale puternice. Camera de 20 de megapixeli cu senzor Toshiba si blit dual LED e cu siguranta un aspect pe care abia asteptam sa il vedem dezvoltat la lansare.




Ceilalti au citit si: