HTC lanseaza oficial modelul entry-level Desire 310; acesta vine cu funcțiile BlinkFeed și Video Highlights

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Joi 06-Mar-2014 18:55:14 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 217 ori
Dupa ce acum doua zile, mai precis pe data de 4 martie, cei de la HTC lansau pe piața din China un nou model Desire, și anume Desire 310, iata ca astazi device-ul in cauza beneficiaza și de lansarea propriu-zisa la nivel global, informație despre care aflam prin intermediul unui comunicat de presa oficial primit de la HTC Romania.
 
HTC Desire 310
 
HTC Desire 310 va putea fi achiziționat atat in varianta single-sim, cat și in varianta dual-sim. Terminalul dispune de un display de 4.5 inch cu rezoluție FWVGA, un procesor quad-core tactat la 1.3 GHz, 1 GB RAM, 4 GB de stocare plus un slot pentru carduri microSD de pana la 32 GB. De asemenea, acesta vine cu o camera foto principala de 5 megapixeli și o camera secundara VGA pentru videoconvorbiri.

HTC Desire 310 Orange 3V

Pe langa specificațiile de mai sus, aflam și faptul ca HTC Desire 310 ruleaza Android 4.2 JellyBean, sistem de operare ce aduce celebrele funcții specifice HTC, cum ar fi BlinkFeed - o parte a interfeței Sense, și nu in ultimul rand funcția de editare Video Highlights.

HTC Desire 310

Bateria acestui device este o unitate de 2000 mAh, ce teoretic ar trebui sa asigure o zi de funcționare. Noul HTC Desire va fi sosi in 3 culori: negru, alb și portocaliu, urmand sa fie disponibil in Romania incepand cu luna aprilie.

HTC Desire 310_PerRight_White.jpg




Ceilalti au citit si: