HTC din nou in business-ul Google Nexus! Compania ar fi semnat o intelegere pe 3 ani cu firma Alphabet, compania mama Google

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Marti 08-Mar-2016 23:16:56 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1238 ori
Atunci cand erau in plina avalansa zvonurile despre HTC 10, au aparut si cateva indicii ca HTC ar fi fost selectata pentru a produce urmatorul telefon Nexus. Ei bine, acum aflam de la surse din China ca intelegerea dintre Google si HTC e mult mai ampla.
 
HTC din nou în business-ul Google Nexus! Compania ar fi semnat o întelegere pe 3 ani cu firma Alphabet, compania mama Google

Astfel, dupa un model Huawei Nexus si unul LG anul trecut, Google a cooptat HTC pentru 3 generatii de produse Nexus. De fapt HTC a semnat cu Alphabet, compania mama Google si nu putem decat sa ne intrebam care vor fi device-urile cobranduite de aceste firme. Am auzit vorbindu-se de un Nexus VR, deci am bifat un model, apoi vom vedea si un smartphone si cine stie, poate si o tableta sau chiar un smartwatch.

3 ani sunt o perioada foarte lunga pentru un parteneriat de genul, mai ales ca Google isi schimba periodic partenerii si doar LG au avut oarecum tratament preferential pana acum. E drept ca HTC e compania care a inaugurat Android pe terminalele mobile, deci probabil Google are o afinitate pentru acest brand. Speram totusi ca asiaticii sa fie mai inspirati decat s-au aratat la HTC One M9, A9 si curand si HTC 10 daca ne luam dupa scapari.




Ceilalti au citit si: