Publicat: Joi 21-Mai-2015 13:09:36 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 636 ori
Deja nu mai este un secret faptul ca taiwanezii de la HTC au cam dat-o in bara anul acesta cu modelul One M9, iar astazi un raport din partea unei surse credibile ca și DigiTimes ne confirma adevarul. Cateva dintre lucrurile ce au contribuit la un start negativ pentru One M9 au fost problemele cu supra-incalzirea, cat și camera foto ce nu se ridica la inalțimea flagship-urilor din acest an.
 
HTC ar putea scadea comenzile de componente pentru modelul One M9 cu pâna la 30%

Alte detalii ce i-au facut pe mulți sa se indrepte catre o alta soluție sunt și lipsa unui modul de stabilizare optica, a unei baterii puternice și desigur a prețului ridicat. Revenind la raportul pregatit de DigiTimes, aflam ca la ora actuala surse din Taiwan se așteapta ca HTC sa reduca cu pana la 30% comenzile de componente pentru flagship-ul One M9.

Aparent, aceasta decizie va fi luata ca urmare a vanzarilor slabe pentru device in sectorul de piața high-end. Potrivit unor publicații locale, cei de la HTC nu au dorit sa comenteze pe seama acestui subiect.

In ultimele cateva zile, prețul unei acțiuni HTC a scazut pana la valoarea de 3.38$, cea mai mica cifra inregistrata intr-un interval de 10 ani. Din cate remarcam, HTC pare a aduce pe piața modele inutile high-end ce adopta același dotari la pachet și doar un look relativ schimbat, cateva exemple fiind: One M9 Plus, One E9 Plus, sau One M8S.




Ceilalti au citit si: