Publicat: Vineri 21-Dec-2012 19:50:10 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 435 ori
Se pare ca HTC ar avea de gand sa se adapteze trendului actual pe piata de tablete, pregatind un device cu diagonala mare si Windows RT la bord. De fapt diagonala mare e impropriu spus, deoarece terminalul ar putea avea 7 inch, iar taiwanezii ar lucra si la un model de 12 inch.
 
HTC ar lucra la doua tablete, una cu Windows RT

Tableta de 7 inch va fi capabila sa realizeze si apeluri telefonice, se pare si toate aceste informatii vin de la o sursa apropiata de HTC, care nu a dorit sa fie identificata, dar care a fost citata de Bloomberg. Tableta HTC va debuta in 2013 si va rula Windows RT, fiind cu atat mai interesanta, cu cat modelele Win RT au de obicei 10 inch si nu 7. Microsoft si HTC trebuie sa aiba grija aici, deoarece se vor duela cu tablete Android foarte ieftine si bune, precum Nexus 7 sau Amazon Kindle Fire HD 7.

Cu Nokia lucrand aparent la un phablet Windows Phone si HTC la o tableta de 7 inch, Microsoft se pregateste sa intre si pe aceste nise pe care opera doar Android pana acum. Intorcandu-ne putin in trecut, pot spune ca HTC Flyer, singura tableta HTC din Europa a fost un device promitator, dar care la momentul aparitiei sale nu a fost luat in serios. Tableta parea mai degraba un telefon mai mare, iar stylusul nu era complet dezvoltat. Cu un presupus Galaxy Note 7 pe drum conform zvonurilor, nu pot decat sa sper ca HTC va avea un produs rival pe masura.




Ceilalti au citit si: