HTC Wildfire S review in varianta roz - telefon feminin si aplicatii Android pentru sexul frumos (Video)

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Vineri 14-Oct-2011 19:37:57 - Autor: M. Zainescu - Afisat de: 455 ori
Mobilissimo.ro a schimbat usor formatul de review cu ocazia sosirii lui HTC Wildfire S in redactia sa, mai ales ca acesta era de culoare roz. Astfel, am realizat recenzia din punctul de vedere al unei domnisoare care intra in universul Android. Ce a iesit vedeti mai jos, iar telefonul ne-a fost furnizat ca de obicei de catre evoMAG.ro.
 
Review HTC Wildfire S

Scos din cutie aici, acest smartphone roz a fost anuntat la inceputul anului si era modelul cu pretul cel mai accesibil dintre cele 5 terminale cu care HTC a inceput anul. Nu va lasati pacaliti de dimensiunile sale, caci acest terminal se descurca excelent cu sarcinile sale si aplicatiile, evident cu putin ajutor din partea lui Task Killer.
 
HTC Wildfire S scos din cutie

Masurand doar 10 cm lungime si 12.4 mm grosime, telefonul Wildfire S cantareste 105 grame si vine cu un display TFT capacitiv de 3.2 inchi, cu rezolutie de 320 x 480 pixeli. Designul sau este cel obisnuit HTC, iar telefonul include chiar si acea "barbie" specifica primelor modele Android. Sub ecran avem cele 4 butoane capacitive clasice pentru un handset cu sistemul de operare mobil al celor de la Google, iar in lateral butoanele de volum si portul microSUB. In partea superioara se afla jackul audio si butonul On/OFF.

In spate se afla camera de 5 megapixeli cu blit LED si difuzorul destul de puternic, plus logo-ul HTC. Pentru cei cu degete groase tastatura virtuala va fi o problema, dar cum am mentionat la inceput acest review este adresat fetelor, deci degetele groase nu sunt o problema in acest caz. Dotarile lui HTC Wildfire S mai includ si 512 MB ROM si 512 MB RAM, iar acestia din urma va vor face probleme, mai ales cand doriti sa rulati cateva aplicatii simultan. Procesorul noului Wildfire este un Scorpion de 600 MHz, iar telefonul vine la pachet cu un card microSD de 2 GB, daca va faceti griji cu privire la spatiul de stocare.
 
Camera HTC Wildfire S

La capitolul conectivitate nu am avut probleme, deoarece terminalul are asigurata o conexiune HSDPA de 7.2 Mbps, plus WiFi si Bluetooth 3.0. Ca de obicei pentru un HTC al ultimilor ani experienta lui Android (Gingerbread in acest caz) este personalizata cu HTC Sense, intr-o varianta mai veche decat cea de pe modele precum HTC EVO 3D sau Sensation de exemplu. Totusi, interfata se descurca OK, desi exista momente cand trebuie sa ii dam force close elementului Sense cand ne aflam in anumite aplicatii solicitante.

Camera lui Wildfire S face poze rezonabile si vine cu un senzor de 5 megapixeli, autofocus, blit LED si detectare faciala. Iata o mostra aici:
 
Mostra foto HTC Wildfire S

Din pacate la capitolul captura video lucrurile nu mai stau atat de bine, deoarece Wildfire S suporta inregistrare VGA la 24 fps maxim.... Iata despre ce e vorba:
 

Şi acum am ajuns la partea care le intereseaza pe domnisoare.... Da, se poate juca Angry Birds pe telefon si da, am instalat si cateva aplicatii mai feminine: o lista de retete, un ghid pentru cocktailuri, o aplicatie horoscop cu widgetul aferent, un calendar pentru menstruatie, jocul Slice It, aplicatii de shopping si luat notite pentru cumparaturi si alte cateva softuri.
 
HTC Wildfire S spate

Bateria lui HTC Wildfire S rezista pana la 2 zile de functionare, iar fara a solicita terminalul prea mult obtineti si 3 zile, evidend lasand-o mai moale cu WiFi-ul. Daca aveti in plan o zi de Angry Birds, 3G, WiFi, navigat pe net si verificat Facebook, atunci asteptati-va la doar o zi de functionare.

Per total acest telefon este excelent pentru o domnisoara care vrea sa invete ce inseamna Android, iar pretul sau nu este deloc de lepadat: 1037 de lei la evoMAG.ro.

Review HTC Wildfire S:
 




Ceilalti au citit si: