HTC One (E8), varianta de plastic a celebrului One (M8), a fost anunțat oficial, acesta vine cu dotari similare cu modelul de baza

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Marti 03-Iun-2014 12:16:36 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 585 ori
Dupa o serie de numeroase zvonuri și imagini scapate pe web, iata ca varianta mai accesibila a lui HTC One (M8) este aici. Noul model se numește HTC One (E8), acesta fiind special conceput pentru acele persoane care vor sa se bucure de experiența folosirii unui device de top la un preț mult mai accesibil in comparație cu varianta din carcasa metalica.
 
HTC One (E8)

HTC One E8 dispune de un display Full HD de 5 inch cu rezoluție 1920x1080 pixeli, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801, 2 GB de memorie RAM, 16 GB de stocare, difuzoare stereo BoomSound, sloturi dual-sim, o camera foto de 13 megapixeli, o camera secundara de 5 megapixeli și un slot pentru carduri microSD de pana la 128 GB.
 
HTC One (E8), varianta de plastic a celebrului One (M8), a fost anunțat oficial, acesta vine cu dotari similare cu modelul de baza

Terminalul ofera o carcasa din material plastic lucios, iar din cate putem observa, cei de la HTC au facut și un compromis pentru a pastra prețul scazut, compromis ce a constat in renunțarea la sistemul format din doua camere foto ce se regasea pe modelul One M8.
 
HTC One (E8)

Aflam ca HTC One E8 va fi pus in vanzare incepand din aceasta luna in China, și mai apoi și in alte locații. Din punct de vedere al dimensiunilor, One E masoara 9.85 mm in grosime și cantarește 145 grame. Pentru moment nu exista alte detalii cu privire la preț, dar speram ca acesta sa fie dezvaluit curand.




Ceilalti au citit si: