HTC One X9 se lasa admirat in cele mai bune imagini de pana acum; vine cu difuzoare stereo BoomSound

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Marti 15-Dec-2015 14:00:59 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1103 ori

Pe HTC One X9 l-am mai vazut anterior intr-o serie de randari, dar astazi avem ocazia sa admiram fotografii cu acesta in varianta prototip, cele mai bune imagini de pana acum. Telefonul de tip phablet este comparat totodata cu HTC One A9, telefon lansat pe piața globala cu doar cateva luni in urma.
 

HTC One X9 se lasa admirat în cele mai bune imagini de pâna acum; vine cu difuzoare stereo BoomSound
 

Pentru inceput va reamintim ca HTC One X9 va fi un phablet mid-range cu display Full HD de 5.5 inch, procesor octa-core Mediatek Helio X10 de 2.2 GHz, 2 GB memorie RAM și camera foto principala de 13 megapixeli cu stabilizare optica. La pachet se afla o camera frontala de 5 megapixeli și 16 GB spațiu intern de stocare + slot microSD.
 


 

De asemenea, noul model ce ar putea fi lansat la inceputul lui 2016, sosește cu o baterie de 3000 mAh, dar și cu difuzoare stereo BoomSound amplasate pe panoul frontal. Revenind la design, aflam ca telefonul sosește intr-o carcasa metalica uni-body cu grosime de 7.99 mm și greutate de 174 grame.
 


 

Privind telefonul din fața remarcam introducerea inteligenta a difuzoarelor stereo ce acum nu mai ocupa atat de mult spațiu comparativ cu HTC One M9 spre exemplu. Tot pe panoul frontal avem butoane capacitive de control, și o surpriza - logo-ul HTC fiind plasat de aceasta data in partea de sus deasupra display-ului de 5.5 inch.
 


 

Totodata, HTC One X9 este comparat cu One A9, modele similare privite din spate. In schimb, phablet-ul ce urmeaza a fi lansat adopta acum un design ceva mai diferit in zona camerei foto, locație ce ne amintește de Huawei Nexus 6P. Per total, One X9 pare a fi o combinație reușita dintre Butterfly 3 și One A9, produs ce ne-ar impresiona și mai mult printr-un preț accesibil.
 


 

De apreciat este faptul ca inginerii HTC au reușit in sfarșit sa vina cu un design ce renunța la acele margini negre din jurul ecranului, pe care le-am primit de-a lungul anilor pe modele ca One M7, One M8, sau pe flagship-ul din 2015 denumit One M9.





Ceilalti au citit si: