Publicat: Marti 06-Aug-2013 13:33:10 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 604 ori
Cu ceva vreme in urma Robert Downey Jr. aka Iron Man a semnat cu HTC pentru a le fi imaginea intr-o serie de reclame si clipuri. Primul clip de acest gen a fost lansat deja si a devenit viral, mai ales ca are rol de teaser pentru HTC One Max.
 
HTC One Max apare într-un teaser cu Robert Downey JR si noi definitii pentru companie

Mult asteptatul phablet ar putea debuta luna viitoare la IFA 2013 Berlin, dar HTC s-ar putea grabi si e posibil sa il vedem chiar mai devreme. Interesant e ca in acest clip aflam si alte semnificatii ale grupului de litere HTC: "Here's to Change" si "Happy Telephone Company". Chiar daca Samsung are un buget de advertising de 10 ori mai mare decat HTC, se pare ca taiwanezii isi cheltuiesc milioanele de dolari cu cap.

Intr-un singur an ei au devenit sponsor principal Champions League si UEFA Europa League si asociati cu Iron Man. Sa nu va mirati daca in viitoarele filme ale lui Downey el va folosi un HTC... HTC One Max ar urma sa fie un phablet Full HD de 5.9 inch, cu procesor Snapdragon 800 si sunt tare curios daca vom primi si un stylus la pachet cu acest model.
 




Ceilalti au citit si: