Publicat: Vineri 20-Mar-2015 19:09:15 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 366 ori
Cu cateva zile in urma va informam ca HTC One M9 a fost a amanat in Taiwan din cauza unor probleme software, iar azi aflam ca acestea ar fi fost rezolvate. Astfel, handsetul va debuta in tara de bastina, in magazine chiar maine.
 
HTC One M9 ajunge pâna la urma în magazinele din Taiwan mâine, dupa o amânare

Produsul va putea fi cumparat pe 21 martie in versiuni de 32 sau 64 GB, dupa cum anunta chiar pagina oficiala de Facebook HTC Taiwan. Nu toate versiunile de culoare vor fi disponibile din start, ci doar cea Gunmetal Gray si Silver/Rose Gold. In tara-mama HTC acest terminal va costa 650 de euro in versiunea de 32 GB, respectiv 710 euro in cea de 64 GB.

Preturile ar trebui sa fie similare si pe continentul european, unde produsul ar trebui sa ajunga in urmatoarele 2 sau 3 saptamani. In mod interesant, in SUA HTC One M9 debuteaza fix pe 10 aprilie, in aceeasi zi ca si Galaxy S6 la nivel global. Suntem extrem de curiosi legat de primele impresii ale cumparatorilor din Taiwan, mai ales avand in vedere problemele lui One M9 sesizate la versiunile de test sau cele expuse la MWC.

Credeti ca s-au corectat bugurile si neajunsurile lui Snapdragon 810?




Ceilalti au citit si: