HTC One E9 primește certificarea din partea agenției chineze TENAA; phablet cu grosime de 7.5 mm și display de 5.5 inch

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Marti 10-Mar-2015 17:39:00 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 530 ori

Dupa ce in cursul zilei de sambata dezvaluiam in permiera imagini live cu un nou terminal pregatit de catre HTC aici pe Mobilissimo, și anume modelul One E9, iata ca astazi device-ul in cauza este certificat de catre autoritațile chineze TENAA. Cu aceasta ocazie putem afla cateva dintre specificațiile sale, cat și admira noi fotografii.

HTC E9
 

Așa cum se vehicula, avem parte de un device de tip phablet cu display de 5.5 inch a carui carcasa masoara 156.5 x 76.5 x 7.54 mm (lungime x lațime x grosime). De asemenea, ni se dezvaluie faptul ca bateria inclusa in carcasa acestui terminal va fi o unitate de 2.800 mAh.

Urmand zvonurile anterioare, ne-am putea aștepta la un display cu rezoluție QHD, la un procesor octa-core MediaTek MT6795 de 2.0 GHz (64-bit), 3 GB memorie RAM, o camera foto principala de 20 megapixeli și 32 GB spațiu intern de stocare.

Fotografia de mai sus ne prezinta și cateva elemente ale telefonului, acesta adoptand difuzoare stereo frontale, un senzor foto de mari dimensiuni pe partea din spate insoțit de bliț LED și un flap ce ascunde cel mai probabil sloturile pentru cele 2 cartele SIM și cel destinat cardului microSD.
 

Un lucru ce ne sare in ochi este faptul ca acum avem doua margini de mari dimensiuni in partea frontala, detaliu ce nu va fi deloc agreat de catre consumatori. Voi ce parere aveți?

 




Ceilalti au citit si: