Publicat: Joi 18-Oct-2012 15:31:23 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1235 ori
Acum ca stim ca Google are un eveniment programat pentru 29 octombrie, putem banui ca urmeaza o lansare de telefon Nexus de noua generatie, sau poate de tableta. Totusi, iata ca avem zvonuri care indica faptul ca pe langa LG Nexus 4, am mai putea asista si la debutul unui Google Phone HTC.
 
HTC Nexus 5, urmatorul Google Phone? Iata noi zvonuri despre urmatorul telefon Nexus!

Pana acum aveam doar informatii despre Samsung Galaxy Nexus II, putine ce-i drept, plus o abundenta de detalii despre LG Nexus 4, chiar si un review. La un moment dat aparuse si o asa zisa imagine cu un Sony Xperia Nexus, dar fotografia era cel mai probabil editata si nu reala. Revenind la acest HTC Nexus 5, e foarte posibil ca acest model sa fie de fapt un HTC J Butterfly rebranduit, modelul cu ecran 1080p anuntat ieri in Japonia. Daca LG Nexus 4 e un LG Optimus G usor modificat, de ce nu ar face si HTC ceva similar?
 
HTC Nexus 5 - with Google

In acest caz, am asista la debutul unui HTC Nexus cu 2 GB RAM, procesor quad core Snapdragon S4 Pro, 16 GB memorie interna si ecran de 5 inch Full HD. Aniversarea de un an a lui Galaxy Nexus se apropie si Google ar putea avea surprize deosebite pentru noi, care sa includa noi telefoane mobile cu Android 4.2 la bord. Care va suna mai plauzibil, HTC Nexus 5 sau Samsung Galaxy Nexus II? Aveti rubrica de comentarii mai jos!




Ceilalti au citit si: