Publicat: Luni 22-Dec-2008 - Autor: Florin Bicazu - Afisat de: 433 ori
Utilizatorul Beqovaya de pe forumul XDA-developers va avea un Craciun foarte fericit, de vreme ce tocmai a achizitionat un HTC Max 4G si il prezinta lumii intregi, pe masoara ce il scoate din cutie si se familiarizeaza cu el.

HTC Touch 4G

Pentru cei care nu au aflat inca, Max 4G este primul telefon din lume care ofera suport GSM/WiMAX, iar handsetul soseste dotat cu un display cu rezolutie de 800 x 480 pixeli, 8 GB de memorie Flash, 2 camere, WiFi, triband EDGE si radio FM. Sistemul de operare folosit pe acest handset HTC este Windows Mobile Professional 6.1, iar terminalul este setat pentru a opera in reteaua Scartel Yota din Rusia.

HTC Touch 4G

Imaginile prezentate de fericitul posesor al telefonului arata ca HTC Max 4G dispune de un socket miniUSB pentru incarcare/sincronizare si audio/video out, in partea sa inferioara, plus un buton soft reset si un microfon. Handsetul foloseste 3 butoane haptice plasate sub ecran, iar camera sa frontala nu include blitz, ceea ce poate fi o dezamagire pentru unii.

HTC Touch 4G

In cutia acestui telefon se afla CD-urile cu softuri, castile, un stylus, cablu USB pentru sincronizare, manualele si ... cam atat, desi ne-am fi dorit o husa protectoare si o pereche in plus de accesorii la pretul de 1050 de dolari al acestui handset.

Sursa: Wmpoweruser.com

[


Ceilalti au citit si: