Publicat: Marti 26-Mar-2013 14:11:25 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 375 ori
HTC trece printr-o perioada de rebranding si incearca sa ajunga din nou pe val, iar dupa ce a acoperit segmentul high end cu modelul One, acum se ocupa si de midrange prin intermediul a doua noi modele. E vorba despre HTC Desire P si Desire Q, de care am mai auzit cu ocazia unor scapari, dar care au acum parte de fotografii promotionale oficiale.
 
HTC Desire P

Acestea sunt terminale midrange cu preturi de sub 400 de dolari, dar inainte sa va bucurati prea tare, aflati ca ele vor debuta in China si mai avem de asteptat pana ajung si in Europa. HTC Desire P, cel din imaginea de mai sus vine cu un ecran de 4.3 inch cu rezolutie WVGA, un procesor dual core de 1 GHz, 1 GB RAM si o camera de 8 megapixeli in spate. Avem la dispozitie si o camera frontala, un slot microSD si din pacate nu cunoastem si memoria interna a acestui handset.

 
HTC Desire Q

HTC Desire Q, pe care il vedeti mai jos este practic o versiune mai compacta lui Q, una care vine cu ecran de 4 inch si aceleasi specificatii ca si modelul P. Ştim ca Desire Q va sosi pe alb, negru si rosu si va costa 235 de dolari, in vreme ce Q costa 365 de dolari. Ambele terminale ruleaza Android 4.1 Jelly Bean si dispun de tehnologie Beats Audio.




Ceilalti au citit si: