Publicat: Sâmbătă 20-Noi-2010 13:54:47 - Autor: Radu Iorga - Afişat de: 501 ori
După ce HTC Desire Z a sosit în oferta celor de la Vodafone, iată un alt urmaş al celebrului HTC Desire poposind în portofoliul unui operator român. Este vorba despre HTC Desire HD, disponibil acum la Orange la preţuri ce pornesc de la 199 de euro.
 
HTC Desire HD, disponibil acum în oferta Orange România

Vă reamintim că terminalul a debutat în ţara noastră în cadrul unui eveniment special, care a avut loc în data de 3 noiembrie 2010 la Hotel Intercontentinal, în Bucureşti. Cea mai importantă noutate pe care o aduce acest terminal este noua experienţă HTC Sense, care va funcţiona excelent în tandem cu OS-ul Android 2.2.

De asemenea, trebuie să aflaţi că acest handset este capabil de conectivitate 3G+, vine cu o cameră foto de 8MP şi un display touch de mari dimensiuni (4.3 inchi). O privire pe compari.ro ne dezvăluie şi preţul la liber al acestui model, care variază între 2500 RON şi 3300 RON. Desire HD este şi modalitatea de debut a lui HTCSense.com în România, un nou serviciu care vă permite să localizaţi telefonul pierdut, blocaţi handsetul de la distanţă, ştergeţi datele de pe un telefon furat şi multe altele.




Ceilalti au citit si: