HTC Connect - standard pentru streaming de fișiere intre smartphone și aparatura compatibila: televizoare, blu-ray playere, sisteme home cinema

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Miercuri 27-Iun-2012 11:20:23 - Autor: Emil Dragota - Afisat de: 416 ori
HTC ne aduce un serviciu nou denumit HTC Connect. Prin intermediul sau se va putea face o conexiune intre smartphone și aparatura electronica compatibila intr-un mod simplu, ușor de ințeles la nivel de interfața.
 
HTC Connect - standard pentru streaming de fișiere între smartphone și aparatura compatibila: televizoare, blu-ray playere, sisteme home cinema

Se promite și o calitate audio & video fara cusur. Vei putea conecta wireless un smartphone HTC la un TV, home cinema sau un blu-ray player compatibil. Seria HTC One urmeaza sa primeasca o actualizare software ce le va aduce și HTC Connect.

Kouji Kodera, chief product officer la HTC Corporation: “HTC Connect iși propune sa le ofere utilizatorilor ocazia sa transmita cu ușurința fișierele video și audio preferate stocate pe smartphone catre sistemele din mașinile sau casele lor, totul la cel mai inalt nivel calitativ. Aceasta inițiativa continua seria inovațiilor HTC in domeniul smartphone-urilor și creeaza noi legaturi cu branduri de top in segmentul electronicelor audio video. Suntem incantați sa anunțam de asemenea ca Pioneer Electronic, un lider in industria audio și video, este primul nostru partener care va demonstra calitatea experienței audio a HTC Connect.

Pioneer Electronic va fi primul partener al HTC și va integra standardul HTC pe device-urile sale.

Russ Johnston, vice președintele executiv al Home Electronics Division, Pioneer Electronics: “Suntem incantați sa lucram cu HTC in cadrul acestei importante evoluții a tehnologiei audio care se potrivește perfect Pioneer, dar și interesului nostru de a crea o simbioza intre segmentul smartphone și produsele de divertisment pentru acasa. Utilizarea telefoanelor smartphone ca principala sursa de conținut redat acasa este o tendința care caștiga tot mai mulți adepți, iar HTC ofera o soluție așteptata și dorita de un segment important al pieței, aflat in continua creștere.

Sa vedem daca și alte companii vor alege astfel de soluții.  




Ceilalti au citit si: