HTC ChaCha debuteaza oficial in Romania prin Orange, in cadrul unui eveniment prezentat de Razvan si Dani

Stiri Telefoane Orange

Publicat: Marti 28-Iun-2011 14:50:57 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 514 ori
Primul Facebook Phone din tara noastra este HTC ChaCha, care a debutat astazi in cadrul unui eveniment Orange Romania. Am fost prezent la acest eveniment si asta dupa ce v-am oferit un preview al lui ChaCha cu o saptamana in urma. Conferinta a fost deschisa de gazdele Razvan si Dani, prezentatorii Antenei 1.
 
HTC ChaCha debuteaza oficial în România prin Orange, în cadrul unui eveniment prezentat de Razvan si Dani

Printre vorbitori s-au numarat si Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer al Orange Romania si Kostas Kastamonitis, Commercialization Product Manager. De la Julien am aflat ca Romania are peste 3.3 milioane de utilizatori Facebook și  ca daca Facebook ar fi o țara, atunci ar fi a treia ca populație in lume.

Kostas Kastamonitis a prezentat cu entuziasm o privire de ansamblu asupra lui HTC ChaCha si ne-a demonstrat functiile butonului Facebook, pe care le-am detaliat si eu aici. HTC Chacha este disponibil in exclusivitate la Orange Romania, la un pret ce porneste de la 49 de euro (TVA inclus), oferta fiind valabila pana pe 31 august 2011 si incluzand si un abonament nou Pantera 20 si o optiune My Smartphone incepand de la 5 euro. Abonamentul va avea o perioada contractuala de 2 ani.
 
HTC ChaCha debuteaza oficial în România

ChaCha a fost anuntat la Mobile World Congress 2011 in februarie, ruleaza Android 2.3.3 si a primit recent un upgrade de procesor, de la 600 la 800 MHz. Printre blogerii prezenti la conferinta s-au remarcat Zoso si eCostin, acesta din urma plecand acasa cu un HTC ChaCha, castigat in urma unei tombole. Razvan si Dani au extras 3 carti de vizita dintr-un bol si au pus cate o intrebare simpla despre ChaCha fiecarui fericit castigator al acestui terminal.
 
A existat si un moment amuzant de

A existat si un moment amuzant de "hatereala" intre Zoso si eCostin, detaliat sugestiv de pozele din galeria de mai jos. Lansarea de azi s-a realizat intr-o atmosfera relaxata, iar vorbitorii au fost deschisi la intrebari si au la fotografii, dorind chiar si o poza "de amintire" in formatia Kostas si Julien. Razvan si Dani si-au facut bine treaba de gazde si au insufletit atmosfera cu experienta lor personala pe Facebook, glumind cu Julien ca au mai multi prieteni decat acesta pe serviciul de socializare.

Ei bine, dragi cititori avem si o surpriza: un interviu cu una dintre personalitatile de la lansare de azi, care va veni peste cateva ore! Ramaneti pe Mobilissimo.ro!




Ceilalti au citit si: