Publicat: Miercuri 30-Sep-2015 20:19:01 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 503 ori
Desi eram siguri ca in cadrul evenimentului de ieri a fost anuntata oficial varianta internationala a lui HTC Butterfly 3, se pare ca terminalul va ramane totusi doar in Taiwan si Japonia. Informatia vine chiar de la Jeff Gordon, manager de comunicare la HTC.
 
HTC Butterfly 3

Initial presa a scris ca Butterfly 3 e o versiune internationala a modelului HTC HTCV31, care debutase in primavara. Terminalul vine cu un ecran Quad HD Super LCD 3 de 5.2 inch, procesor octa core Snapdragon 810, 3 GB RAM si 32 GB stocare. El mai include si slot microSD si o camera de 20 de megapixeli, cu senzor Toshiba si un senzor secundar pentru adancime, dar si o camera selfie de 13 MP.
 
HTC Butterfly 3

Handsetul e certificat IPX5/IPX7, deci rezista si la contactul cu apa. HTC Butterfly 3 va sosi in magazinele asiatice pe 20 octombrie, urmand sa coste in jur de 600 de dolari. El a fost deja inclus pe lista terminalelor ce vor primi Android 6.0 Marshmallow si speram ca totusi sa ajunga si la retailerii internationali mai mult sau mai putin oficial.




Ceilalti au citit si: