HTC Accord isi face aparitia intr-o imagine live, unul dintre telefoanele Windows Phone 8 lansate azi ajunge pe web!

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Miercuri 19-Sep-2012 15:39:33 - Autor: M. Zainescu - Afisat de: 383 ori
HTC are un eveniment programat astazi la New York, in cadrul caruia se asteapta prezentarea de 3 noi terminale Windows Phone 8 ale companiei. Zvonurile afirma ca acestea ar fi modele HTC Accord, Zenith si Rio, iar primul a ajuns deja pe web cu ceva timp in urma, dar iata ca avem acum si o imagine live cu terminalul.
 
HTC Accord

Se specula cu o saptamana in urma ca se va renunta la numele de cod Accord in favoarea unei denumiri oficiale precum HTC 8X. In fine, ce stim despre noul model e ca vine fara slot microSD si ca are o camera de 8 megapixeli impresionanta. In aceasta imagine smartphone-ul are branding Verizon si se pare ca ar avea suport 4G LTE. HTC Accord va sosi cu un procesor Qualcomm Snapdragon la bord, cel mai probabil un S4, ca si noile modele Nokia Lumia 8. Ma astept si la 16 GB spatiu de stocare intern si 1 GB RAM.

E posibil ca HTC sa fi inclus tehnologia camerelor ImageSense pe acest model, de vreme ce se discuta despre o camera foarte buna. Sunt curios daca HTC va mai personaliza telefonul prin cu tile-uri si aplicatii speciale asa cum a facut cu primele modele HTC cu Windows Phone, dar mai multe detalii aflam astazi de la ora 18:00 (a Romaniei), atunci cand va debuta evenimentul HTC la New York.




Ceilalti au citit si: