HTC 10 se lanseaza pe 12 aprilie, in cadrul unui eveniment transmis in direct online; Invitațiile au fost trimise

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Marti 22-Mar-2016 21:57:25 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 797 ori
HTC a confirmat azi data de debut a noului sau flagship, modelul HTC 10, care ar urma sa fie anuntat pe 12 aprilie. Invitatia a fost trimisa presei si arata ca in imaginea de mai jos.
 
HTC 10 se lanseaza pe 12 aprilie, în cadrul unui eveniment transmis în direct online; Invitațiile au fost trimise

Hashtagul #powerof10 e prezent si reapare acea idee dintr-un clip teaser trecut si anume ca HTC are o "obsesie pozitiva" cu privire la livrarea de produse excelente. Evenimentul va fi transmis pe HTC.com, la ora locala a Romaniei 15:00, daca am calculat corect. Sunt mentionate 3 orase ca gazda pentru debut si anume Londra, New York si Taipei, cu posibilitatea organizarii unor evenimente acolo.

Imi amintesc ca evenimentul de debut al lui HTC One A9 a fost modest, organizat pe un stadion care tocmai se umplea, inainte de un concert al lui Jay-Z si Beyonce. Am vazut deja nenumarate imagini cu acest device, inclusiv imagini 3D si fotografii hands on si el nu pare a avea un design prea inspirat. Flagshipul ar urma totusi sa aiba dotari de top, precum un display Quad HD de 5.1 inch, procesor Snapdragon 820, 4 GB RAM si 64 GB stocare, plus o baterie de 3000 mAh.

Speram sa fim surprinși pozitiv...




Ceilalti au citit si: