Publicat: Sâmbata 29-Sep-2012 13:54:13 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 364 ori
Aflam de la CEO-ul HP, Meg Whitman ca faimosul producator de PC-uri ar avea in proiect un smartphone, iar acum exista informatii ca firma americana are in plan si un telefon si o tableta. Mai multe detalii avem de la analistul Peter Misek, intr-un raport trimis investitorilor.
 
HP se pregateste sa atace "agresiv" segmentul smartphone si pe cel de tablete

HP ar pregati o strategie agresiva pentru noile sale terminale, afirma acelasi analist de la Jefferies. Expertii privesc cu precautie aceasta mutare, care ar creste stresul financiar asupra companiei, care a avut de pierdut miliarde din cauza esecului care a devenit preluarea Palm. Ultima incercare a celor de la HP de a intra pe piata smartphone si de tablete s-a soldat cu un esec rasunator, tabletele HP TouchPad fiind practic vandute pe nimic, la doar 99 de dolari pentru a epuiza stocul si asta vara trecuta.

In doar o luna dupa lansarea lui TouchPad, HP a inchis ramura WebOS, a anulat proiectele de telefoane noi din seria Pre si toate acestea la comanda CEO-ului Leo Apotheker. Sa vedem daca Meg Whitman va duce HP intr-o directie mai buna si eventual una adaptata erei post PC in care ne aflam, era in care pana si Microsoft isi gaseste, incet incet locul. Sincer vorbind pana si RIM arata mai bine decat HP in aceste zile...




Ceilalti au citit si: