Publicat: Duminica 02-Noi-2008 - Autor: Florin Bicazu - Afisat de: 314 ori
Va anuntam cu o saptamana in urma ca HP a prezentat oficial noile sale smartphone-uri din seria iPAQ, printre ele numarandu-se si modelul Voice Messenger, pe care il putem admira acum in urmatoarea recenzie video:


iPAQ Voice Messenger este destinat mai degraba clientilor "pro" decat utilizatorilor de rand, telefonul sosind cu suport pentru email, mesaje text si instant messaging, toate "impachetate" intr-o forma tentanta ce aminteste de BlackBerry Pearl. Observati suprafata glossy a acestui smartphone si tastele sale touch sensitive, butonul lateral de blocare, tastele pentru controlul volumului, plasate de asemenea lateral si un jack audio de 2.5 mm.

HP iPaQ Voice Messenger

Alimentarea si conectarea smartphone-ului la PC se vor realiza prin intermediul portului microUSB, iar explorand in continuare exteriorul handsetului descoperim si un buton lateral pentru camera. Aceasta soseste cu flash LED si o rezolutie de 3.1 megapixeli, plus mod de control al claritatii si numeroase alte optiuni foto. Display-ul acestui model iPAQ are o diagonala de 2.4 inchi, in vreme ce sistemul de operare inclus este Windows Mobile 6.1.

In cele din urma, din recenzia video de mai sus aflam ca Voice Messenger suporta WiFi, Bluetooth, AGPS, HSDPA, conectivitate quad band si este dotat cu 128 MB de memorie interna. El va fi disponibil pe piata de la mijlocul lunii noiembrie prin Vodafone si trebuie sa aflati ca terminalul are si un defect: trackpadul cu 5 directii, nu chiar cel mai usor de controlat mecanism.

iPAQ Voice Messenger poate fi achizitionat si "la liber" la pretul de 400 de euro.

Sursa: Techdigest.tv

[


Ceilalti au citit si: