Publicat: Joi 07-Apr-2011 12:29:52 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 351 ori
Dupa scapari ale celor de la HTC si Nokia, este momentul ca si HP sa se alature companiilor care ne pregatesc terminale misterioase... Ceea ce vedeti mai jos este HP Stingray, un nou smartphone weBOS, cu siguranta mai atractiv decat Pre 3 si micutul Veer, ambele anuntate cu saptamani in urma.
 
HP Stingray, un nou terminal cu webOS la bord? Iata prima imagine!

Speculatiile afirma ca acest handset vine cu un ecran touch de mari dimensiuni, cu rezolutie de 480 x 800 pixeli si probabil o camera in partea frontala, asta daca acel punct de deasupra ecranului nu este un senzor de proximitate. Modelul aminteste de un HTC EVO cu webOS la bord, sau cel putin asa descrie designul lui Stingray o sursa a celor de la PreCentral.

Restul dotarilor sunt un mister, dar e foarte probabil ca sub carcasa sa se afle un procesor de 1 GHz, iar Stingray ar putea veni cu o camera de 5 megapixeli, suport WiFi, GPS si Bluetooth. Cum ramane cu alte doua modele misterioase HP, Mansion si Windsor? Cand se va elucida acest mister, mai ales ca mai toate conferintele telecom/IT de inceput de an s-au incheiat?




Ceilalti au citit si: