HP Spectre x2 este un nou device 2 in 1 ce vine ca o alternativa la Surface Pro; costa 800 dolari in versiunea de baza

Stiri Telefoane HP

Publicat: Joi 08-Oct-2015 17:35:59 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 407 ori

In ultimul timp am tot vazut pe piața device-uri ce intr-un fel sau altul par a copia design-ul lui Microsoft Surface Pro, iar un model recent dezvaluit ce se incadreaza in aceasta categorie, este și HP Spectre x2. Tableta 2 in 1 de fața vine cu tastatura la pachet și este comercializata la un preț de 800 dolari.
 


 

Acest hybrid este dezvoltat atat pentru partea de productivitate, cat și pentru cei care doresc sa se bucure de funcțiile de entertainment. Modelul in cauza vine cu display Full HD de 12 inch, tastatura detașabila, 4 sau 8 GB memorie RAM dupa preferințe și cu un SSD de 128, 256 sau 512 GB la pachet.
 


 

Procesoarele alese de catre HP sunt modele din generația 6 Intel Core M de tip dual-core cu frecvențe de pana la 1.2 GHz. Primim o baterie cu autonomie de 10 ore, difuzoare Bang & Olufsen, cat și tehnologia 4G LTE, respectiv o camera Intel RealSense 3D pe spate. De asemenea, exista și suport pentru stylus-urile cu tehnologie Wacom.


HP Spectre x2 ruleaza Windows 10 Home pe 64-bit, iar din punct de vedere al dimensiunilor aflam ca acesta vine intr-o carcasa metalica cu grosime de 8 mm și greutate de 840 grame. Tastatura pe de alta parte, masoara doar 5 mm in grosime. Modelul dezvaluit astazi va sosi in magazine din Noiembrie.
Ceilalti au citit si: