Publicat: Joi 10-Feb-2011 03:20:27 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 363 ori
Dupa cum probabil stiti deja, HP a achizitionat Palm anul trecut si iata ca de abia astazi incepem sa vedem si efectele acestei tranzactii, prin lansarea unor smartphone-uri cu branding HP si platforma webOS. Este vorba despre modelele HP Veer si HP Pre 3, ultimul fiind disponibil in imaginea de mai jos.
 
HP Pre 3

Acest model Pre este primul care nu poarta logo-ul Palm, dar trasaturile de design al acestui slider QWERTY amintesc de precedesorii sai. Specificatiile sale includ atat un display touch de 3.6 inch si 800 x 480 pixeli, cat si o camera de 5 megapixeli cu autofocus si blitz LED, plus suport pentru captura video 720p HD.
 
HP Pre 3, un nou telefon webOS, cu procesor de 1.4GHz; duce mai departe mostenirea Palm!

Sub carcasa acestui terminal webOS 2.2 se ascunde un procesor Qualcomm MSM8x55 la 1GHz, 512MB RAM, iar in ce priveste conectivitatea, vom avea la dispozitie WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth, HSPA+ si EVDO Rev A. Interesant este faptul ca utilizatorii lui Pre 3 vor putea prelua apelurile acestuia pe tableta HP TouchPad (prezentata in premiera azi). Aceste doua terminale vor putea face si transfer de mesaje si URL-uri prin simplul contact, folosind functia "touch to share".

HP Pre 3 va sosi pe piata in aceasta vara, in variante de 8 si 16GB, la un pret neanuntat inca.
 




Ceilalti au citit si: