HP Elite X3 se afișeaza intr-o serie de fotografii; phablet de 6 inch cu 4 GB RAM și Windows 10 Mobile la bord

Stiri Telefoane HP

Publicat: Joi 18-Feb-2016 21:07:42 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1563 ori

Inca de anul trecut au exista zvonuri potrivit carora HP urma sa lanseze in 2016 un prim smartphone cu Windows 10 Mobile la bord, terminal cunoscut sub numele de cod Falcon. Astazi, primim o presupusa fotografie cu acest device, dar și o lista consistenta a specificațiilor hardware aduse la pachet.

Ei bine, acest model numit HP Elite X3 va sosi cu display Quad HD de 5.96 inch (2560 x 1440 pixeli), cu procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, dar și cu 4 GB memorie RAM. Pe lista de specificații se mai afla o camera foto principala de 16 megapixeli, un senzor frontal de 8 megapixeli și certificare pentru rezistența la apa și praf.
 


 

Vom beneficia de 32 GB spațiu intern de stocare, de scanner de amprente, ba chiar și de un scanner pentru iris. Nici portul USB Type-C nu este lasat deoparte, dar nici funcția Windows Continuum prin care telefonul se transforma practic intr-un soi de unitate desktop odata conectat la un monitor.

Daca zvonurile se adeveresc, HP Elite X3 ar urma sa fie prezentat oficial chiar in cadrul targului Mobile World Congress din Barcelona ce incepe de 22 februarie. 
 




 




Ceilalti au citit si: