Google primeste doua noi brevete de design pentru Project Ara, telefonul modular aflat in standby de ceva vreme

Stiri Telefoane Google

Publicat: Sâmbata 05-Mar-2016 19:22:08 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1445 ori
Am fost surprinsi sa vedem ca LG a lansat un telefon modular inaintea celor de la Google, mai ales ca despre Project Ara se tot discuta de cativa ani. Azi descoperim ca terminalul a primit doua noi brevete de design, un posibil semn ca se apropie de debut.
 
Google primeste doua noi brevete de design pentru Project Ara, telefonul modular aflat în standby de ceva vreme

Au trecut mai bine de 2 ani de cand se lucreaza la handsetul modular si desi aparuse o varianta finalizata in august anul trecut, de atunci nu mai avem vesti. Unele probleme mentionate de surse sunt faptul ca magnetii modulelor nu rezista daca telefonul e scapat pe jos. Astfel, modulele cadeau de pe telefon. Biroul SUA de Trademark-uri si Brevete a acordat brevete pentru noile designuri, ele fiind legate de o experienta unica asociata doar acestui produs.
 
Google primeste doua noi brevete de design pentru Project Ara, telefonul modular aflat în standby de ceva vreme

Schita de mai sus e preluata din documentele oficiale si de vreme ce Google lua in calcul o noua modalitate de atasare, ar putea sa fi renuntat la magneti. E posibil ca rezultatul sa fie o combinatie intre un sistem magnetic si mici zone de andocare si blocare a componentelor, astfel incat sa nu mai cada din locasuri, chiar si la impacturi dure. Poate aflam mai multe la I/O in mai.




Ceilalti au citit si: