Publicat: Vineri 15-Mai-2015 15:21:29 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 361 ori
Google Play va primi un segment dedicat copiilor si familiilor incepand cu 28 mai, conform unui email trimis dezvoltatorilor. Acestia sunt indemnati sa propuna aplicatii pentru acea zona pana la debutul lui Google I/O 2015.
 
Google lanseaza o sectiune de Play Store pentru copii pe 28 mai, la Google I/O 2015

Evenimentul are loc la finalul acestei luni si ar putea aduce printre altele si indicii cu privire la Android M. Initiativa Google fusese anuntata cu ceva vreme in urma sub numele de "Designed for Families", dar nu aveam o data de lansare pana acum. Google nu prea a tinut in frau Play Store de la debutul sau, acesta fiind doldora de malware si nesegmentat cum trebuie.

Totusi in ultimii ani au aparut tot soiul de filtre si mecanisme care nu mai permit aplicatiilor nepotrivite, clonate sau malware-ului sa mai ajunga in magazin. Acum urmatorul pas este crearea de noi sectiuni, incepand cu cea pentru familii si copii. Exista alternative la aceasta idee, precum Samsung Kid Mode sau magazinele de aplicatii third party de pe tabletele pentru copii Nabi, dar ele nu se ridica la inaltimea lui Play Store.

Avem parinti printre voi? Ce parere aveti despre aceasta idee?
Ceilalti au citit si: