Publicat: Sâmbata 30-Ian-2016 19:06:26 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 177 ori
Google isi demonstra interesul in domeniul VR cu ani in urma, atunci cand lansa foarte apreciatul Cardboard. Intre timp, dezvoltatori si pasionati de gadgeturi au creat propriile variante de Cardboard, iar asteptarile fata de noi proiecte din aceeasi zona sunt mari. Iar Google le raspunde cu reorganizari structurale.
 
Google îsi concentreaza eforturile asupra proiectelor VR, muta angajatii în organigrama

Zvonuri recente ofera indicii ca Google vrea sa ia in serios piata de realitate virtuala. E vorba despre oferte de joburi, care solicita ingineri si dezvoltatori implicati in domeniu. Marele G si-ar fi marit echipa dedicata realitatii virtuale, mutand chiar angajati in organigrama si imprumutand talente de la alte divizii.

In jur de 10 angajati au fost mutati, printre ei si Joshua To, designer sef pentru sectiunea de aplicatii. Speculatiile afirma ca Google ar vrea sa imbunatateasca designul produselor VR, atat la capitolul software, cat si hardware. E posibil sa aflam ceva mai mult la I/O in luna mai si nu m-ar mira sa vedem o varianta speciala de Android pentru acest mediu, dupa ramificarea in Android Wear, Android Auto si Android TV.




Ceilalti au citit si: