Google Photos include acum functia Undo, folosita pentru a anula modificarile aduse fotografiilor

Stiri Telefoane Google

Publicat: Miercuri 30-Mar-2016 09:31:59 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 285 ori

Butonul "Undo" este probabil cea mai importanta inventie din domeniul editarii foto, video si de text, pentru ca anularea greselilor e sfanta atunci cand vrei sa creezi continut de calitate. Astfel era logic ca optiunea Undo sa apara si in Google Photos, la nivel de editare foto.
 


 

In ultimul an tot mai multi producatori de telefoane au oferit Photos ca aplicatie de galerie foto si editor foto preinstalat, deci popularitatea sa a crescut. Departandu-se de Google+ si ceea ce pare a fi un esec, Photos se descurca binisor de sine statator. Aplicatia a primit cateva actualizari in ultimele zile, care ii  permit sa recunoasca momentul cand ati facut o excursie sau cand ati participat la un eveniment.

Se va crea astfel un album automat cu cele mai bune cadre de acolo. In plus, acum editarea de imagini in Google Photos nu va mai modifica iremediabil originalul si veti putea da "Undo" la orice filtru, crop sau efect aplicat. Inainte Google crea o copie a imaginii originale, astfel incat ea sa nu se piarda, dar astfel se consuma spatiu in albume.

Acum copiile au disparut si putem anula pur si simplu modificarile cu o apasare pe "Undo". Photos a ajuns la vesiunea 1.17.0.118258643, care aduce si noi filtre si un usor facelift de UI. Gasiti APK-ul aici.





Ceilalti au citit si: