Publicat: Joi 24-Ian-2013 22:50:10 - Autor: M. Zainescu - Afisat de: 1044 ori
Google Nexus 4 aka LG Nexus 4 ne-a fost oferit in teste de catre cei de la evoMag.ro si stiu ca avem multi cititori interesati de acest device. Ei bine noi l-am scos din cutie deocamdata, in fata camerei, dupa cum vedeti in clipul de mai jos. evoMAG.ro vinde acest telefon la pretul de 2.399 lei, in versiunea de 8GB.
 
Google Nexus 4 unboxing: scoatem din cutie cel mai nou Google Phone, vine fara casti! (Video)

Acest model a fost lansat in luna noiembrie si vine la pachet cu incarcator, manual si cablu USB, dar nu si casti. Telefonul nu dispune de slot microSD, nu suporta conectivitate 4G si are baterie neinlaturabila. Se remarca spatele din sticla al acestui smartphone si dimensiunile sale putin mai mari decat ma asteptam. LG Nexus 4 masoara 9.1 mm in grosime si cantareste 139 de grame. El este dotat cu un display de 4.7 inch, cu rezolutie de 768 x 1280 pixeli si protectie Gorilla Glass 2, plus 8/16 GB memorie interna, 2 GB RAM si un procesor quad core.

LG Nexus 4 foloseste un CPU quad core Snapdragon S4 Pro de 1.5 GHz, iar dotarile sale includ si DLNA, Bluetooth 4.0, NFC si o camera de 8 megapixeli cu autofocus, blit LED, captura Full HD video si functia de panorama la 360 de grade (Photo Sphere). Handsetul ruleaza Android 4.2 si se bazeaza pe o baterie Li-Polimer de 2100 mAh. In urmatoarele zile vom testa acest device pentru a afla ce ne rezerva la capitolul performante, camera si baterie, plus multe altele. Multumim evoMAG.ro pentru device-ul oferit in teste!
 
 




Ceilalti au citit si: