Fostul sef Xbox, Robbie Bach considera ca Microsoft ar fi trebuit sa lanseze un Xbox Phone

Stiri Telefoane Microsoft

Publicat: Sâmbata 27-Iun-2015 17:36:34 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 203 ori
Robbie Bach, cel care a condus segmentul de gaming de la Microsoft pe durata lansarii primei console si generatiei Xbox 360 a acordat recent un interviu celor de la Polygon. In acesta el a abordat si gamingul portabil.
 
Fostul sef Xbox, Robbie Bach considera ca Microsoft ar fi trebuit sa lanseze un Xbox Phone

Bach a petrecut 22 de ani la Microsoft si a parasit compania in 2010. El a scris o carte numita "Xbox Revisited: A Game Plan for Corporate and Civic Renewal", care va fi lansata in septembrie. In cadrul interviului fostul oficial aminteste si ca a existat un proiect de "Xboy", o consola portabila de jocuri produsa de segmentul Xbox de la Microsoft.

Cu toate acestea Bach si echipa sa au respins acest proiect, considerand ca el va avea un impact negativ asupra produselor Xbox. In ciuda faptului ca a respins o consola portabila, acest fost sef MS regreta acum ca nu a fost lansat macar un smartphone axat pe gaming, si nu doar un rival pentru PSP. Un Xphone ar fi prins la public, mai ales daca ar fi corectat toate greselile unui Xperia Play, care a esuat, desi a fost bine primit initial. Ati fi cumparat un smartphone Xbox?




Ceilalti au citit si: