Flagshipurile Microsoft Cityman si Talkman ajung pe web sub forma de randari noi, postate de @evleaks

Stiri Telefoane Microsoft

Publicat: Joi 27-Aug-2015 17:15:49 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 759 ori

@evleaks a fost intotdeauna o sursa de incredere, cand vine vorba de scapari de modele Lumia. Astfel nu ne mira sa vedem astazi noi randari ale viitoarelor flagshipuri cu Windows 10 Mobile postate pe Twitter de zvonac.
 

Flagshipurile Microsoft Cityman si Talkman ajung pe web sub forma de randari noi, postate de @evleaks
 

El a postat imaginile ca raspuns la o aparenta imagine hands on cu unul dintre noile terminale, pe care il vedeti mai jos. De la saptamana la saptamana s-au schimbat zvonurile si denumirile acestor modele, de la Lumia 940 si Lumia 940 XL la Lumia 950 si Lumia 950 XL. In schimb numele de cod Cityman si Talkman au ramas neschimbate, iar primul este un phablet de 5.7 inch, care in imagini are culoarea albastra.
 


 

Se remarca aici si camera masiva, de 20 MP cu tehnologie Pureview si cele 3 blitzuri LED. Corpul e fabricat din policarbonat si primim si un ecran WQHD de 5.7 inch, dar si 3 GB RAM si 32 GB stocare, plus procesor Snapdragon 810. Modelul cel negru este Talkman, cu ecran de 5.2 inch, cu aceeasi rezolutie WQHD. El aduce un procesor Snapdragon 808 si o camera Pureview similara, iar terminalele impart si 32 GB stocare, 3 GB RAM si porturi USB Type C.

Ele vor debuta cu Windows 10 Mobile la bord, pe undeva prin octombrie.
 



 




Ceilalti au citit si: