Flagship-ul LG G5 apare in noi fotografii spion ce scot la iveala prezența unui port USB Type-C și a unui corp metalic

Stiri Telefoane LG

Publicat: Duminica 24-Ian-2016 14:46:10 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1362 ori
Vedeam in urma cu ceva timp o prima imagine cu flagship-ul LG G5, material ce prezenta camera foto duala pe care acest model o va aduce la pachet. Dupa alte cateva zile iata ca noul smartphone pregatit de sud-coreeni se afișeaza de aceasta data in fotografii ce scot la iveala cateva detalii interesante.
 
Flagship-ul LG G5 apare pentru prima oara în fotografii spion ce scot la iveala prezența unui port USB Type-C și a unui corp metalic

Deși telefonul este camuflat intr-o carcasa menita sa-i ascunda design-ul, remarcam cateva dintre elementele aduse aici. Printre acestea se numara senzorii, earpiece-ul, camera frontala, dar și modulul dual de pe spate. Totodata se observa decupajul pentru scanner-ul de amprente situat sub camera foto principala.
 
Flagship-ul LG G5 apare pentru prima oara în fotografii spion ce scot la iveala prezența unui port USB Type-C și a unui corp metalic

Daca in imaginea anterioara vedeam butoanele de volum tot pe spate alaturi de scanner-ul de amprente, iata ca acum acestea se regasesc pe lateral. De asemenea, iese la iveala și portul USB Type-C de la baza telefonului, difuzorul, dar și slotul pentru cartela SIM introdus tot pe lateral.
 
LG G5

Astfel, nu putem decat sa presupunem ca vom avea de-a face cu un smartphone uni-body din metal, unul ce nu va oferi acces la baterie din pacate. Cat despre specificații, zvonurile din ultimul timp vorbesc despre prezența unui display Quad HD, a unui procesor quad-core Snapdragon 820 și a unui modul foto dual compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și un altul de 8 megapixeli.




Ceilalti au citit si: