Explozie, fum si metal zdrobit: Samsung Galaxy S7 Edge strivit cu o presa hidraulica de 400 tone intr-un clip spectaculos (Video)

Stiri Telefoane Samsung

Publicat: Miercuri 30-Mar-2016 15:27:09 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1060 ori

O noua moda se raspandeste rapid pe YouTube si daca in urma cu cativa ani nu trecea luna fara sa vedem un clip nou "Will it Blend" sau un iPhone impuscat in poligon, acum e la moda sa pui in presa hidraulica handseturile. Samsung Galaxy S7 Edge a suferit aceasta soarta si ce a iesit vedeti mai jos.
 


 

Terminalul apreciat in recenzia noastra a ajuns in "ghearele" presei (nu jurnalistica, ci hidraulica), confruntandu-se cu o apasare de 400 de tone, care s-a lasat cu frictiune, scantei, o mica explozie si la final cu un handset zdrobit. Am mai vazut obiecte si device-uri zdrobite de presa, dar nici unul nu a avut o eliberare de caldura atat de mare si cu o flacara atat de impresionanta.


E probabil vina presiunii extreme aplicate pe baterie si atunci cand Nokia 3310 a trecut prin acelasi proces chiar m-am intrebat de ce nu i-a explodat bateria. Asteptam acum sa vedem cum se comporta iPhone SE la un asemenea test sau eventual chiar o tableta, poate si acel temerar telefon Xiaomi cu spate ceramic… 





Ceilalti au citit si: