Evenimentul de lansare a lui HTC One (M8) de la Londra, intr-un material video integral (Video 37 minute)

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Joi 27-Mar-2014 15:35:51 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 359 ori
Deși lansarea noului HTC One M8 a avut loc acum cateva zile, iata ca astazi am reușit sa punem cap la cap materialele video inregistrate la evenimentul cu pricina, dupa ce in prealabil v-am prezentat un video hands-on, peripețiile din Londra, și faptul ca telefonul se gasește deja la noi in comerț. Acest material a sosit mai tarziu datorita unor probleme intampinate cu viteza de upload de la hotel.
 
Evenimentul de lansare a lui HTC One (M8) de la Londra, într-un material video integral (Video 37 minute)

Totodata, aflați ca acest material este destinat in special pentru cei care nu au reușit sa urmareasca evenimentul live transmis in cursul zilei de marți. Odata ce am ajuns la locația ce avea sa gazduiasca conferința HTC, am fost intampinați de catre personalul HTC ce ne permitea accesul pe baza unor brațari verzi primite anterior la hotel.
 
Bratari HTC

Mai apoi, am pașit curioși mai departe, ne-am ocupat locul pe un scaun aflat pe la mijlocul salii, scaun pe care am regasit cate o sticla de apa branduita HTC și o notița in care ni se comunica rețeaua wireless și parola pentru acces. Imediat am fost informați ca evenimentul va incepe in doar cateva minute, orarul fiind respectat ca la carte.

Evenimentul de lansare a lui HTC One (M8) de la Londra, într-un material video integral (Video 37 minute)

Rand pe rand au urcat pe scena președinta HTC, Cher Wang și designer-ul Scott Croyle, persoana ce ne-a vorbit despre procesul din spatele dezvoltarii lui HTC One (M8) și despre modificarile la capitolul hardware introduse. Cum era de așteptat, Cher Wang a fost cea care a adus pe scena noul HTC One (M8), moment ovaționat puternic de catre toți cei prezenți in sala. Cu toate acestea, s-a putut observa lipsa de uimire din partea publicului, intrucat device-ul cu pricina a fost subiectul a numeroase zvonuri și a unor scapari de imagini, respectiv materiale video ce au dezvaluit in mare parte dotarile și design-ul acestuia.
 
Evenimentul de lansare a lui HTC One (M8) de la Londra, într-un material video integral (Video 37 minute)

Mai apoi, Scott Croyle a prezentat pe langa design-ul noului flagship, și noile funcții oferite de camera foto, printre care se numara posibilitatea de refocus a fotografiilor chiar și dupa realizarea acestora. In cele din urma evenimentul de lansare a ajuns la sfarșit, iar participanții au fost invitați la testarea device-urilor puse la dispoziție, moment in care s-a putut observa cam cat de mare a fost numarul de participanți la acest eveniment.
 
Evenimentul de lansare a lui HTC One (M8) de la Londra, într-un material video integral (Video 37 minute)
 
Per total, evenimentul HTC a fost caracterizat de accentul pus pe lansarea unui terminal care vine sa completeze generația precedenta și sa aduca toate acele funcții carora utilizatorii le-au simțit lipsa, in acest caz fiind vorba de un display mai mare și un slot pentru carduri microSD. Ramane de vazut cum va fi primit noul HTC One (M8) și care va fi rata de adopție printre posesorii actuali ai vechii generații.




Ceilalti au citit si: