Ecranul lui iPhone 6s devine cantar grație unei aplicații; iata cum greutatea a doua prune este comparata folosindu-se tehnologia 3D Touch

Stiri Telefoane Apple

Publicat: Duminica 25-Oct-2015 12:35:14 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1454 ori

Dupa cum ați aflat deja, creșterea in dimensiuni a noilor iPhone-uri, nu se datoreaza doar folosirii unui nou tip de metal, ci și datorita integrarii tehnologiei 3D Touch. Aceasta din urma este capabila sa faca diferența intre nivelurile de presiune pe ecran, și astfel la o apasare mai tare beneficiem de extra-funcții pentru unele aplicații.
 


 

Totuși, se pare ca tehnologia 3D Touch adusa de catre Apple pe aceste noi device-uri, nu face doar atat. La fel ca și Huawei Mate S, telefon ce vine cu o tehnologie similara denumita Force Touch, și iPhone-ul din acest an poate fi folosit ca instrument de cantarire a unor diferite obiecte, in cazul de fața a unor prune.


Simon Gladman este dezvoltatorul aplicației din clipul de mai sus, software menit sa compare greutatea obiectelor de mici dimensiuni. Dupa cum puteți vedea, ecranul de pe iPhone 6s este capabil sa faca diferența intre nivelurile de presiune exercitate de catre prune, fructul cu greutatea mai mare fiind evidențiat de un fundal de culoare galbena.

De asemenea, vedem și procente ale nivelurilor de presiune exercitate de catre aceste obiecte de mici dimensiuni. Pentru moment, aplicația nu este capabila sa ofere informații despre greutatea exacta a obiectelor, dar pe viitor ne-am putea aștepta și la o astfel de introducere.

Puteți afla mai multe despre aplicația dezvoltata de catre Simon, chiar de aici.





Ceilalti au citit si: