Earn to Die 2 Review (ASUS ZenFone 2): cu zombii sub roti si cu masina lui Mad Max la vale (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Duminica 01-Noi-2015 09:19:08 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 446 ori
Earn to Die 2 e un joc pe cat de simplu pe atat de amuzant: el implica un automobil tunat ca si cele din Mad Max, amenintator si plin de tepi si mitraliere, care va trece prin puhoaie de zombii. Voi veti controla vehiculul si veti avea benzina limitata. Am testat acest titlu pe ASUS ZenFone 2 si el e gratuit in Play Store.
 
Earn to Die 2

Lansat in toamna lui 2014, acest joc side scrolling este practic un endless runner limitat de conceptul de combustibil. Daca nu ajungeti la benzinarie/checkpoint la timp atunci pierdeti. Va trebui sa patrundeti prin obstacole, sa folositi un boost si doua butoane care rotesc automobilul folosindu-i centrul de greutate. Puteti si sa upgradati vehiculul, scazandu-i greutatea, atasandu-i arme mai puternice, crescandu-i viteza maxima sau acceleratia.
 
Earn to Die 2

Noi automobile vor fi deblocate si am apreciat la Earn to Die 2 in special fizica si senzatia haioasa de a strivi atat de multi zombii. La un moment dat masina poate suferi pagube si sa ia foc, deci mare grija cate cutii sau pietre loviti. Level designul e inteligent gandit, dar jocul depinde mult prea mult de upgrade-uri si va forteaza sa rejucati iar si iar si iar aceleasi portiuni pentru a obtine bani destui pentru upgrade-uri.

Exista si explozii spectaculoase si e frustrant sa dai un vehicul upgradat la maxim si rapid pe unul nou si lent atunci cand treci intr-o noua zona. Ii acordam acestui titlu nota de 8.2 din 10 si il descarcati de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
 
Asus Zenfone 2 prețuri actualizate:
eMAG.ro QuickMobile.ro Cel.ro evoMAG.ro Marketonline.ro
 
Earn to Die 2 Review prezentat pe ASUS ZenFone 2
 




Ceilalti au citit si: