ETA2U deschide un nou magazin in cadrul complexului comercial Shopping City din Timișoara; retailer axat pe comercializarea de produse și servicii IT

Stiri Telefoane Diverse Stiri

Publicat: Vineri 27-Noi-2015 14:24:49 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 274 ori
Prin intermediul unui comunicat de presa, aflam ca ieri pe data de 26 noiembrie, furnizorul de echipamente și servicii IT, ETA2U, a deschis un nou magazin in Romania. Acesta se afla in cadrul complexului comercial Shopping City din Timișoara, și ne pune la dispoziție o mare varietate de produse.
 
ETA2U deschide un nou magazin în cadrul complexului comercial Shopping City din Timișoara; retailer axat pe comercializarea de produse și servicii IT

Aflați ca ETA2U este cel mai important furnizor de produse și servicii IT, dar și principalul integrator de sisteme și soluții IT complexe din vestul și centrul Romania. ETA2U are la activ 23 de ani de experiența, o perioada in care performanța a fost recunoscuta prin nominalizari anuale in topurile naționale ale firmelor.

Noul magazin poate fi gasit la adresa Calea Șagului, nr 100, stand A218 - Timișoara, acesta oferind clienților o intreaga gama de produse și servicii IT, dar și consultanța profesionista. Un detaliu ce merita a fi luat in calcul, este și faptul ca ETA2U, este centru autorizat de service pentru urmatoarele branduri: Asus (notebook și netbook), DELL (laptop, desktop, server), HP (gama business), HUSKtech, IBM, respectiv Lenovo (gama Think).




Ceilalti au citit si: