Publicat: Vineri 25-Mar-2016 15:08:03 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 2351 ori

iPhone SE a divizat lumea tech in 2 tabere si anume cei care se bucura ca mai exista loc pe piata pentru un telefon high end de 4 inch si cei care considera acest device inutil si depasit, la anumite capitole. Din a doua tabara face parte si CEO-ul LG, daca ne luam dupa declaratiile sale recente.
 


 

Vorbind in cadrul unui eveniment dedicat lui LG G5 la Seoul, oficialul a declarat ca LG nu ar lansa niciodata un produs cu aceleasi functii si technologii vechi, cum e iPhone SE. In plus, Cho Ju-no, CEO-ul LG a declarat si ca firma sud coreeana nu e interesata de clasamente la ora actuala, ci doreste doar sa ofere clientilor noi modalitati de a se distra cu produsele sale.

Daca piata smartphone ar fi un concurs de originalitate LG G5 ar castiga batalia pe ultimul an, devansand Apple si Samsung datorita modularitatii. Nici macar uriasul Google nu a reusit sa aduca la nivel comercial un smartphone modular, deci complimentul pentru LG e cu atat mai mare. Totusi sa nu ne bucuram prea devreme, pentru ca G5 ramane totusi un experiment si varietatea modulelor ne va da masura succesului sau.

In alta ordine de idei, sunteti de acord cu spusele sefului LG despre iPhone SE? Aceeași Marie cu alta palarie?





Ceilalti au citit si: