Dupa ceasul smart, iata inelul smart de la Nod, care suporta si gesturi de control (Video)

Stiri Telefoane Gadgets

Publicat: Marti 20-Mai-2014 20:56:39 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 414 ori
Ce e drept am vazut un concept sau doua de inel smart iRing cu logo Apple, dar iata ca acum avem de-a face cu un inel real, numit Nod. Acest inel smart este creatia celor de la Nod Labs si are rolul de a realiza interactiunea cu televizoare smart, set top boxuri si electrocasnice.
 
Dupa ceasul smart, iata inelul smart de la Nod, care suporta si gesturi de control (Video)

La prima vedere acest device pare o podoaba pentru degetele persoanei care il poarta, iar finisajul sau este din otel inoxidabil. La interior se afla 80 de componente diferite, care transforma inelul intr-un controller de 32.000 DPI, cu care veti face gesturi de swipe, rotire, gesturi cu multiple degete si gesturi 3D. Conectivitatea e asigurata prin tehnologia Bluetooth Low energy si exista si o aplicatie asociata acestei inventii.

NOD

Printre terminalele care se conecta la Nod se numara Google Glass, GoPro-uri, televizoare LG, Roku si computere cu Windows 8. Nod poate fi folosit si in tandem cu o tastatura pe baza de gesturi sau ca declansator de fotografii selfie. El are o baterie ce tine 24 de ore, rezista la intemperii si e si rezistent la apa la mare adancime. Produsul poate fi precomandat de aici la pretul de 149 dolari si va fi livrat la toamna.
 




Ceilalti au citit si: